Aspen

Beter voor mens, machine en milieu

Aspen is een complete lijn van zeer hoogwaardige, aromaatarme, arbeidsvriendelijke alkylaatbenzines en smeermiddelen.


Aspen 2: schone tweetakt alkylaatbenzine

Aspen 2 is een kant en klare tweetakt benzinemix, waaraan 2% volsynthethische olie toegevoegd is. Aspen 2 is een speciaal ontwikkelde alkylaatbenzine voor kleine luchtgekoelde tweetaktmotoren van alle merken. Aspen 2 verbrandt schoner waardoor de uitlaatgassen van tweetakt machines minder gevaarlijk voor de gezondheid zijn. Bovendien blijft de motor veel schoner, waardoor hij beter blijft presteren.


Toepassing 

Aspen 2 is te gebruiken voor alle moderne luchtgekoelde tweetakt motoren, die een mengverhouding van 1:50 voorschrijven. Daarnaast kan Aspen 2 in veel gevallen ook gebruikt worden voor tweetakt machines die een mengverhouding voorschrijven van 1:25 (4% olie) met een minerale tweetakt olie. Aspen 2 is geschikt voor kettingzagen, bosmaaiers, heggenscharen, bladblazers, doorslijpers, grondboren, trilmachines, etc.


Aspen 4: schone, lang houdbare viertakt alkylaatbenzine

Aspen 4 is een hoogwaardige viertakt benzine. Aspen 4 is speciaal ontwikkeld voor viertaktmotoren die in de buurt van mensen moeten draaien. Aspen viertakt verbrandt schoner, waardoor de uitlaatgassen van viertakt machines minder gevaarlijk voor de gezondheid zijn. Bovendien blijft de motor veel schoner, waardoor hij beter blijft presteren.


Toepassing 

Aspen 4 is te gebruiken voor alle viertakt motoren waar normaliter een Euro 95 ongelood voorgeschreven wordt. Aspen 4 is geschikt voor grasmaaiers, tuintractoren, golfwagens, bladblazers, grondfrezen, aggregaten, vlindermachines, pompen en alle andere (hand)gereedschappen waar viertakt motoren op zitten. 


Schoon, snel en veilig uw machines tanken maak gebruik van Autofiller


Verpakking leeg? 

Samen zorgen voor een beter milieu. U kunt de lege verpakking inleveren bij uw dealer.