Robomow Robotmaaier

De innovatieve en gebruikersvriendelijke robotmaaier, bedoeld om u te bevrijden van de maairoutine.

 

Met ruim 20 jaar ervaring zijn de robotmaaiers van Robomow sterk, snel en gemakkelijk te gebruiken. Ze garanderen perfect gemaaide randen en een volledig gemaaid gazon, ongeacht zijn grootte of vorm. U kunt uw maaier nu zelfs op afstand bedienen met de Robomow app!

Robomow Rm200

De Robomow RM200 is ontworpen voor gazons met een oppervlakte tot 250 m2. Het ontwerp van deze en andere modellen is volkomen modulair waardoor onderdelen snel vervangen kunnen worden. De Robomow RM200 hoeft u maar één keer in te stellen, en dat gaat heel gemakkelijk. De RM200 is een half automaat (geen basisstation). U zet de robotmaaier op uw gazon en vervolgens wordt er automatisch gemaaid.

Normaal: € 899,-
ACTIE: € 799,-Robomow RC304 Pro

De Robomow RC304 Pro is de perfecte maaier om gazons met een grootte tot 500 m2 mee te onderhouden. Deze handige, kleine maaier wordt met een basisstation geleverd en is compact, groen en heel erg fel. De Robomow RC304 heeft alle technologische voordelen en functies die voor de kleinere tuin te krijgen zijn, dit zorgt ervoor dat uw gazon er nog nooit zo mooi heeft uitgezien. Inclusief begrenzingsdraad en grondpennen, GSM module. 3 jaar garantie

€ 1.175,-Robomow RC308

Als uw tuin een omvang tot 800 m2  heeft, dan is dit de maaier voor u! De Robomow RC308 is slank, gestroomlijnd en heeft een basisstation dat om esthetische redenen uit het zicht kan worden geplaatst, waardoor deze maaier discreet, compact en buitengewoon precies is. 70% bredere wielen voor meer en beter grip op het gazon. Voor extra bedieningsgemak kunt u zelfs met uw eigen smartphone instellen wanneer en hoe vaak er gemaaid wordt! Inclusief begrenzingsdraad en grondpennen. 3 jaar garantie

 

van € 1.599,-                     Actieprijs € 1.399,-Wilt u meer informatie over de verschillende types Robobow robotmaaiers. U kunt vrijblijvend langs komen in onze winkel voor een advies op maat.